6 Kasım 2012 Salı

THY Uzman Alımı Mülakatları 2012

THY 5-9 Kasım 2012 tarihleri arasında uzman alımı için mülakatlara başlamış bulunmaktadır. THY nın uzman alımı mülakatlarına giren arkadaşların tecrübelerini bizimle paylaşmalarını bekliyoruz.


Hepinize başarılar diliyoruz.

14 yorum:

  1. Merhabalar
    Ben de 6 kasimda thy uzman mulakatina girdim ancak hala olumlu ya da olumsuz bir donus alamadim. Bilgi almak icin THY yi ariyorum kac gundur ancak kimseye baglanamiyorum. Herhangi bir donus alan ya da bu konu hakkinda yardimci olabilecek biri var mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben de 6 Kasımda mülakata girdim ve 14 kasımda kişilik envanteri, İngilizce testi ve bir mülakat için tekrar çağrıldım ama ondan sonra hiç ses çıkmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar cagrildiginiza gore, bu zamana kadar hic donus alamayan arkadaslar heralde olumsuz sonuc aldilar ben de dahil olmak uzere. Ancak Thy gibi kurumsal bir firmanin mulakat doneminde biraz daha seffaf olmasi gerektigini dusunuyorum. Adaylar acik bir sekilde bilgilendirilmeli olumlu ya da olumsuz. En azindan web sitesi uzerinden bir duyuru yapilabilir ki adaylar baska firsatlari degerlendirsinler

      Sil
  3. Ben de 7 Kasımda uzman adayı mülakatına girdim, oldukça iyi geçti benim açımdan. Size olumlu veya olumsuz dönüş yapılacak, bir daha görüşme için çağrılmayacaksınız dediler çıkarken ancak hale ne olumlu ne de olumsuz herhangi bir dönüş alamadım :( bu konuda dönüş alanlar varsa lütfen burada paylaşsınlar çünkü artık beklemek oldukça gerginlik verici olmaya başladı, resmen telefonumu elimden bırakamıyorum 2 haftadır :/

    YanıtlaSil
  4. Ben de 7 Kasımda girdim mülakata. Çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Ama gerçekten geri dönüş olmaması çok şaşırtıcı. Yani 1 ay oldu ve hala olumlu ya da olumlu bir netice yok. Türk Hava Yolları gibi uluslararası saygınlığı olan bir firmanın bu kadar zayıf bir insan kaynakları sistemi olduğuna inanmak istemiyorum. Ama çağırılan bir arkadaş olduğuna göre bize dönmemelerinden kazanamadığımız sonucunu çıkarıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben de mulakata girdim fakat bana da henuz olumlu ya da olumsuz bir donus olmadi. 3 hafta degerlendirme suresi var diye duymustum. Fakat bugun itibariyle bir ay oluyor. Merakla sonucu bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar merhaba,
    5-9 Kasım tarihlerinde uzman alımı için mulakata girip olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen bu platformda paylaşabilirlerse çok seviniriz. Buradanda gördüğüm kadarıyla, benim gibi olumlu ya da olumsuz hiç sonuç alamamış arkadaşlar var. paylaşımlarınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. merhaba,
    Aldigim duyumlara gore bu hafta bitimine kadar geri donusler yapilacakmis. Thy de calisan bi arkadasimdan ogrendigim kadariyla. Ne kadar kesin bilemem.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Thy de calisan arkadasimdan aldigim bilgilere gore, bu hafta bitimine kadar donusler olacakmis. Ne kadar kesin bilemiyorum tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım doğrudur bu bilgi. paylaşım için çok teşekkürler

      Sil
  9. Evet dogru bir bilgi. Hatta finans departmani icin cogu kisinin de 2. mulakata cagirildigini duydum. Bugun ve yarin mulakatlar olacakmis. Ben pazarlama icin basvurmustum fakat bana bir donus yapilmadi.

    YanıtlaSil
  10. 5-9 Kasım arası mülakattan olumlu sonuç alanlar 12-16 Kasım arası 2.mülakat ve ingilizce sınavına çağrıldı sanırım.

    YanıtlaSil
  11. Daha once finans departmani icin cagrilanlar oldugunu soylemistim. dun de bana mail geldi. ise giris evraklarini atmislar. Pazarlama icin basvurmustum. 2. bir mulakata cagrilmamistim.

    YanıtlaSil
  12. Oncelikle olumlu sonuc alanlari tebrik ediyorum. Olumsuz da olsa thy insan kaynaklari tarafindan bir donus yapilacak mi bilgisi olan var mi?

    YanıtlaSil